22:59 / 30-01-2025
22:12 / 30-01-2025
22:10 / 30-01-2025
21:43 / 30-01-2025
21:18 / 30-01-2025
20:48 / 30-01-2025
20:22 / 30-01-2025
20:00 / 30-01-2025
19:41 / 30-01-2025
19:30 / 30-01-2025
19:16 / 30-01-2025
19:00 / 30-01-2025
18:52 / 30-01-2025
18:30 / 30-01-2025
18:21 / 30-01-2025
18:00 / 30-01-2025
17:46 / 30-01-2025
17:17 / 30-01-2025
17:00 / 30-01-2025
16:43 / 30-01-2025
16:00 / 30-01-2025
15:30 / 30-01-2025
15:00 / 30-01-2025
14:17 / 30-01-2025
14:00 / 30-01-2025
13:46 / 30-01-2025
13:38 / 30-01-2025
13:33 / 30-01-2025
12:34 / 30-01-2025
12:30 / 30-01-2025
12:25 / 30-01-2025
11:42 / 30-01-2025
Ət istehsalı ilə bağlı ekoloji və etik narahatlıqlar sahibkarları yeni həll yolları axtarmağa vadar edir. Sahibkartv.az xəbər verir ki, Laboratoriyada yetişdirilən ət məhsulları bu problemlərə cavab olaraq ortaya çıxıb.
Bu texnologiya vasitəsilə heyvanları kəsmədən ət istehsal olunur. Hüceyrə əsaslı bu məhsullar həm ətraf mühiti qoruyur, həm də heyvan hüquqlarına hörmət edir. Məsələn, Niderlandda fəaliyyət göstərən bir şirkət artıq laboratoriya şəraitində yetişdirilmiş hamburger ətini bazara çıxarıb.
Sahibkarlar üçün bu texnologiya həm gəlirli, həm də sosial məsuliyyətli bir biznes modeli təqdim edir. Gələcəkdə laboratoriya əsaslı ət məhsullarının bazarda ənənəvi ət istehsalını əvəzləyəcəyi gözlənilir.
Bölməyə aid digər xəbərlər