22:16 / 20-02-2025
21:47 / 20-02-2025
21:30 / 20-02-2025
21:22 / 20-02-2025
20:49 / 20-02-2025
20:30 / 20-02-2025
20:19 / 20-02-2025
20:00 / 20-02-2025
19:41 / 20-02-2025
19:30 / 20-02-2025
19:23 / 20-02-2025
18:51 / 20-02-2025
18:30 / 20-02-2025
18:22 / 20-02-2025
17:45 / 20-02-2025
17:17 / 20-02-2025
16:39 / 20-02-2025
16:19 / 20-02-2025
16:00 / 20-02-2025
15:43 / 20-02-2025
15:30 / 20-02-2025
13:53 / 20-02-2025
13:48 / 20-02-2025
13:14 / 20-02-2025
13:09 / 20-02-2025
12:51 / 20-02-2025
12:46 / 20-02-2025
12:27 / 20-02-2025
11:19 / 20-02-2025
Ənənəvi şəkərə alternativ olaraq steviya, ağcaqayın siropu və kokos şəkəri bazarda daha çox istifadə olunmağa başlayıb. Sahibkartv.az xəbər verir ki, istehlakçılar təbii və az kalorili şəkər mənbələrinə daha çox üstünlük verirlər.
Xüsusilə Avropa və Şimali Amerikada qida şirkətləri məhsullarında ağ şəkəri azaltmaq üçün bu alternativlərdən istifadə edirlər. Latın Amerikası və Asiya ölkələri isə yeni şəkər mənbələrinin ixracını artırmağa çalışırlar.
Eyni zamanda, biotexnologiya şirkətləri süni şəkər əvəzedicilərinin təbii üsullarla istehsalını artırmaq üçün araşdırmalar aparırlar.
Bölməyə aid digər xəbərlər