22:16 / 20-02-2025
21:47 / 20-02-2025
21:30 / 20-02-2025
21:22 / 20-02-2025
20:49 / 20-02-2025
20:30 / 20-02-2025
20:19 / 20-02-2025
20:00 / 20-02-2025
19:41 / 20-02-2025
19:30 / 20-02-2025
19:23 / 20-02-2025
18:51 / 20-02-2025
18:30 / 20-02-2025
18:22 / 20-02-2025
17:45 / 20-02-2025
17:17 / 20-02-2025
16:39 / 20-02-2025
16:19 / 20-02-2025
16:00 / 20-02-2025
15:43 / 20-02-2025
15:30 / 20-02-2025
13:53 / 20-02-2025
13:48 / 20-02-2025
13:14 / 20-02-2025
13:09 / 20-02-2025
12:51 / 20-02-2025
12:46 / 20-02-2025
12:27 / 20-02-2025
11:19 / 20-02-2025
Qəhvə istehlakı yeni trendlərlə formalaşır. Sahibkartv.az xəbər verir ki, dünyada soyuq dəmlənmiş qəhvə, fermentasiya olunmuş qəhvə və bitki əsaslı qəhvə südləri getdikcə populyarlaşır.
Braziliya və Kolumbiya yeni qovurma üsulları ilə daha aromatik qəhvələr istehsal edirlər. Asiya bazarında isə yapon üslublu soyuq dəmləmə (cold brew) qəhvələri sürətlə məşhurlaşır. Afrika ölkələri isə fərqli fermentasiya üsulları ilə qəhvənin yeni ləzzət profillərini inkişaf etdirirlər.
Eyni zamanda, qəhvə istehsalçıları iqlim dəyişikliyi ilə mübarizə aparmaq üçün davamlı əkinçilik üsullarına daha çox diqqət ayırırlar.
Bölməyə aid digər xəbərlər