19:44 / 15-01-2025
19:19 / 15-01-2025
18:51 / 15-01-2025
18:22 / 15-01-2025
17:15 / 15-01-2025
17:00 / 15-01-2025
16:17 / 15-01-2025
16:00 / 15-01-2025
15:47 / 15-01-2025
15:30 / 15-01-2025
15:01 / 15-01-2025
15:00 / 15-01-2025
14:44 / 15-01-2025
14:26 / 15-01-2025
14:22 / 15-01-2025
14:13 / 15-01-2025
14:00 / 15-01-2025
13:44 / 15-01-2025
13:28 / 15-01-2025
13:27 / 15-01-2025
13:23 / 15-01-2025
12:44 / 15-01-2025
12:20 / 15-01-2025
12:15 / 15-01-2025
12:11 / 15-01-2025
12:07 / 15-01-2025
11:53 / 15-01-2025
11:19 / 15-01-2025
11:12 / 15-01-2025
11:08 / 15-01-2025
11:04 / 15-01-2025
10:39 / 15-01-2025
Qida sənayesində alternativ zülal mənbələrinin inkişafı böyük maraq doğurur. Sahibkartv.az xəbər verir ki, Ət istehsalının ekoloji təsirlərini azaltmaq və daha sağlam qidalanma imkanları yaratmaq məqsədilə bitki əsaslı məhsullar və laboratoriyada yetişdirilmiş ət məhsulları sürətlə populyarlaşır. Bu yeni qida məhsulları istehlakçıların artan tələblərinə cavab vermək üçün geniş miqyasda istehsal edilir.
Məsələn, bitki əsaslı süd məhsulları, burgerlər və hətta dəniz məhsulları bazarda böyük rəğbət qazanır. Laboratoriya şəraitində yetişdirilmiş ət isə ənənəvi heyvandarlıq sənayesinə alternativ olaraq təqdim edilir. Sahibkarlar bu sahədə innovasiyalara sərmayə qoyaraq, həm sağlamlıq, həm də ətraf mühit baxımından davamlı həllər təqdim edirlər. Bu sahənin potensialı gələcəkdə böyük iqtisadi təsir göstərə bilər.Bölməyə aid digər xəbərlər