
Sahibkartv.az xəbər verir ki, Balinin “Uçan Qril” restoranı təbiətin gücünü mətbəxə daşıyır
Bali adasında yerləşən “Uçan Qril” restoranı yay aylarında qonaqlara tamamilə fərqli, innovativ bişirmə təcrübəsi təqdim edir. Burada qril ənənəvi alov və kömür yerinə küləyin gücü ilə işləyir.
Restoranın mətbəxində xüsusi ventilyatorlar vasitəsilə yönləndirilən təbii külək qrilin üzərinə intensiv şəkildə göndərilir və beləliklə, yeməklər alovsuz, lakin ideal temperaturda bişirilir. Bu üsul, xüsusilə balıq bişirmədə özünəməxsus yumşaqlıq və şirəlilik yaradır.
Qonaqlar “Uçan Qril”də balıqların incə toxumasını və təbii dadını tam hiss edə bilir, çünki külək ilə bişirmə yeməyin içindəki nəmliyi saxlayır və istənilən yanma qoxusunu aradan qaldırır.
Sahibkartv.az xəbər verir ki, “Uçan Qril” restoranı ekoloji və innovativ yanaşması ilə yay mövsümünün ən təravətli və sağlam qastronomik məkanlarından biri kimi tanınır.





































