22:13 / 26-02-2025
21:45 / 26-02-2025
21:30 / 26-02-2025
21:21 / 26-02-2025
20:43 / 26-02-2025
20:30 / 26-02-2025
20:19 / 26-02-2025
19:49 / 26-02-2025
19:30 / 26-02-2025
19:18 / 26-02-2025
18:52 / 26-02-2025
18:30 / 26-02-2025
18:22 / 26-02-2025
17:39 / 26-02-2025
17:30 / 26-02-2025
17:17 / 26-02-2025
16:44 / 26-02-2025
16:16 / 26-02-2025
16:00 / 26-02-2025
15:42 / 26-02-2025
15:30 / 26-02-2025
15:07 / 26-02-2025
15:00 / 26-02-2025
14:22 / 26-02-2025
13:36 / 26-02-2025
13:32 / 26-02-2025
12:32 / 26-02-2025
11:29 / 26-02-2025
11:17 / 26-02-2025
11:11 / 26-02-2025
Sahibkartv.az xəbər verir ki, restoranlar və sağlam qidalanma tərəfdarları arasında mikro yaşıl bitkilər daha da populyarlaşır. Bu bitkilər, xüsusilə qidalanma dəyəri yüksək və sağlamlıq üçün faydalı olmaları ilə diqqət çəkir. Mikro yaşıl bitkilər, adətən noxud, kələm, turp və arugula kimi çeşidlərdən ibarət olur və onların dadı, vitamin və minerallarla zəngin olması onları sağlam pəhrizlər üçün ideal seçim edir.
Az sahədə sürətli böyümə qabiliyyəti bu bitkilərin istənilən şəraitdə asanlıqla yetişdirilməsinə imkan verir. Onlar, xüsusilə şəhər ərazilərində kiçik bağçılarda və ya daxili sahələrdə yetişdirilə bilər. Mikro yaşıl bitkilər həmçinin az yer tutmaqla yanaşı, minimal resurs istehlakı ilə böyüyür və qısa müddətdə məhsul verirlər.
Restoranlar bu bitkiləri yeməklərinə əlavə edərək daha təbii və ekoloji cəhətdən təmiz məhsullar təqdim etməyə başlayıb. Onlar həmçinin xüsusi yeməklərdə mikro yaşıl bitkiləri dekorasiya və vitamin artırıcı əlavə olaraq istifadə edirlər. Sağlam qidalanma ilə maraqlanan insanlar, mikro yaşıl bitkiləri evdə özləri yetişdirmək üçün müxtəlif xüsusi qurğular və konteynerlər istifadə edərək öz pəhrizlərinə əlavə etməyə başlayıblar. Bu, həm ekoloji təmiz qidalanma seçimlərinin genişlənməsinə, həm də sağlam həyat tərzinin təşviqinə böyük töhfə verir.
Bölməyə aid digər xəbərlər