19:00 / 20-01-2025
18:32 / 20-01-2025
18:11 / 20-01-2025
17:49 / 20-01-2025
17:46 / 20-01-2025
17:34 / 20-01-2025
17:15 / 20-01-2025
17:00 / 20-01-2025
16:53 / 20-01-2025
16:43 / 20-01-2025
16:42 / 20-01-2025
16:12 / 20-01-2025
16:00 / 20-01-2025
15:43 / 20-01-2025
15:30 / 20-01-2025
15:14 / 20-01-2025
15:00 / 20-01-2025
14:33 / 20-01-2025
14:25 / 20-01-2025
14:22 / 20-01-2025
14:11 / 20-01-2025
14:07 / 20-01-2025
14:00 / 20-01-2025
13:59 / 20-01-2025
13:39 / 20-01-2025
13:31 / 20-01-2025
13:11 / 20-01-2025
11:21 / 20-01-2025
10:22 / 20-01-2025
10:17 / 20-01-2025
10:04 / 20-01-2025
09:58 / 20-01-2025
Bir qrup sahibkar kofe istehsalında inqilabi yanaşma tətbiq edib: ənənəvi qəhvə dənələrindən istifadə etmədən molekulyar səviyyədə qəhvə yaradırlar. Sahibkartv.az xəbər verir ki, Bu texnologiya ilə hazırlanan qəhvə həm dad, həm də qoxu baxımından əsl qəhvəni təqlid edir, lakin ətraf mühitə təsiri azdır.
Texnologiyanın üstünlükləri
- Ətraf mühitə təsirin azalması: Kofe plantasiyalarının azalması ilə meşə qırılmalarının qarşısı alınır.
- Daha az su sərfiyyatı: Kofe istehsalında istifadə olunan sudan 90% daha az tələb olunur.
- Davamlılıq: Bu yanaşma iqlim dəyişikliyi səbəbindən azalan qəhvə dənəsi istehsalına alternativ təklif edir.
Bölməyə aid digər xəbərlər