19:11 / 22-02-2025
18:52 / 22-02-2025
18:23 / 22-02-2025
18:00 / 22-02-2025
17:44 / 22-02-2025
17:22 / 22-02-2025
16:39 / 22-02-2025
16:16 / 22-02-2025
15:41 / 22-02-2025
15:18 / 22-02-2025
14:46 / 22-02-2025
14:21 / 22-02-2025
13:50 / 22-02-2025
13:44 / 22-02-2025
13:18 / 22-02-2025
13:00 / 22-02-2025
09:13 / 22-02-2025
09:00 / 22-02-2025
22:11 / 21-02-2025
21:42 / 21-02-2025
21:33 / 21-02-2025
21:23 / 21-02-2025
20:32 / 21-02-2025
20:18 / 21-02-2025
19:49 / 21-02-2025
19:31 / 21-02-2025
19:19 / 21-02-2025
18:51 / 21-02-2025
18:30 / 21-02-2025
18:21 / 21-02-2025
Adətən əksər ərzaq məhsullarının saxlanma müddəti ötdükdə onların dadı və keyfiyyəti mənfiyə doğru dəyişir.
Lakin bəzi məhsullar demək olar ki, zamana tabe deyil və onları az qala əbədi olaraq saxlamaq mümkündür.
Bu ərzaqlara bal, soya sousu, paxlalılar, araq, duz və qurudulmuş göbələk aiddir.
Rütubət və havadan qorumaq kimi bir sıra şərtlərə əmək etməklə adıçəkilən məhsulları uzun illər ərzində saxlamaq olar.
Bölməyə aid digər xəbərlər