17:17 / 18-10-2024
17:00 / 18-10-2024
16:16 / 18-10-2024
15:30 / 18-10-2024
13:51 / 18-10-2024
13:39 / 18-10-2024
13:22 / 18-10-2024
13:18 / 18-10-2024
13:15 / 18-10-2024
13:13 / 18-10-2024
13:10 / 18-10-2024
13:08 / 18-10-2024
13:06 / 18-10-2024
12:29 / 18-10-2024
11:27 / 18-10-2024
11:24 / 18-10-2024
11:09 / 18-10-2024
11:05 / 18-10-2024
11:01 / 18-10-2024
10:51 / 18-10-2024
10:45 / 18-10-2024
10:17 / 18-10-2024
10:14 / 18-10-2024
10:10 / 18-10-2024
10:05 / 18-10-2024
10:01 / 18-10-2024
10:00 / 18-10-2024
09:57 / 18-10-2024
09:52 / 18-10-2024
Adətən əksər ərzaq məhsullarının saxlanma müddəti ötdükdə onların dadı və keyfiyyəti mənfiyə doğru dəyişir.
Lakin bəzi məhsullar demək olar ki, zamana tabe deyil və onları az qala əbədi olaraq saxlamaq mümkündür.
Bu ərzaqlara bal, soya sousu, paxlalılar, araq, duz və qurudulmuş göbələk aiddir.
Rütubət və havadan qorumaq kimi bir sıra şərtlərə əmək etməklə adıçəkilən məhsulları uzun illər ərzində saxlamaq olar.
Bölməyə aid digər xəbərlər