14:33 / 21-11-2024
14:20 / 21-11-2024
14:15 / 21-11-2024
13:54 / 21-11-2024
13:49 / 21-11-2024
13:31 / 21-11-2024
13:28 / 21-11-2024
13:25 / 21-11-2024
13:21 / 21-11-2024
11:50 / 21-11-2024
11:46 / 21-11-2024
10:31 / 21-11-2024
10:19 / 21-11-2024
10:00 / 21-11-2024
22:22 / 20-11-2024
21:43 / 20-11-2024
21:19 / 20-11-2024
20:45 / 20-11-2024
19:49 / 20-11-2024
18:41 / 20-11-2024
18:20 / 20-11-2024
17:39 / 20-11-2024
17:00 / 20-11-2024
16:42 / 20-11-2024
16:00 / 20-11-2024
15:30 / 20-11-2024
Fermentasiya, qida istehsalında uzun bir tarixə malikdir və son dövrlərdə yenidən populyarlaşır. Sahibkartv.az xəbər verir ki, Bu proses, qidanın probiotiklərlə zənginləşməsini təmin edir. Araşdırmalar, fermentləşdirilmiş qidaların həzm sisteminə və immunitetə müsbət təsir etdiyini göstərir. Gələcəkdə bu cür qidaların istehlakının artması gözlənilir.
Bölməyə aid digər xəbərlər