16:51 / 18-01-2025
16:45 / 18-01-2025
16:30 / 18-01-2025
16:14 / 18-01-2025
16:00 / 18-01-2025
15:29 / 18-01-2025
15:27 / 18-01-2025
13:35 / 18-01-2025
12:30 / 18-01-2025
12:21 / 18-01-2025
12:17 / 18-01-2025
11:26 / 18-01-2025
11:14 / 18-01-2025
11:10 / 18-01-2025
10:18 / 18-01-2025
10:18 / 18-01-2025
10:13 / 18-01-2025
10:07 / 18-01-2025
22:14 / 17-01-2025
21:46 / 17-01-2025
21:17 / 17-01-2025
21:00 / 17-01-2025
20:45 / 17-01-2025
20:43 / 17-01-2025
20:24 / 17-01-2025
20:00 / 17-01-2025
19:41 / 17-01-2025
19:30 / 17-01-2025
19:19 / 17-01-2025
Fermentasiya, qida istehsalında uzun bir tarixə malikdir və son dövrlərdə yenidən populyarlaşır. Sahibkartv.az xəbər verir ki, Bu proses, qidanın probiotiklərlə zənginləşməsini təmin edir. Araşdırmalar, fermentləşdirilmiş qidaların həzm sisteminə və immunitetə müsbət təsir etdiyini göstərir. Gələcəkdə bu cür qidaların istehlakının artması gözlənilir.
Bölməyə aid digər xəbərlər