
Sahibkartv.az xəbər verir ki, Parisin küçələrində vegan burgerlər son illərdə həm sağlamlıq, həm də dad baxımından geniş populyarlıq qazanıb. Satıcılar ənənəvi ət əvəzinə noxud, mərcimək, yulaf və müxtəlif tərəvəzlərdən hazırlanan təbii və yüksək proteinli kotletlərlə müştərilərin rəğbətini qazanırlar. Hər bir burger təzə, ekoloji təmiz və yerli məhsullardan hazırlanır, bununla da həm ətraf mühitə zərəri azaldır, həm də orqanik qidalanmanı təşviq edir. Paris küçə yeməyi mədəniyyətində vegan burgerlər artıq yalnız sağlam həyat tərzinin deyil, həm də yeni kulinariya trendlərinin simvoluna çevrilib. Bu yeməklər həm vegan, həm də ənənəvi dadlara üstünlük verənlər üçün unikal dad təcrübəsi təqdim edir və şəhərin müxtəlif qastronomik mühitlərində uğurla rəqabət aparır.





































