Son xəbərlər
Day, Month 00, Year
00: 00: 00 AM

Yemək Sənayesində Genetik Mühəndisliklə Yeni Dadlar Yaratmaq

Baxış: 160


Sahibkartv.az xəbər verir ki, genetik mühəndislik texnologiyaları restoran sektorunda unikal, sağlam və yüksək keyfiyyətli yeməklərin hazırlanmasına yeni imkanlar açır. Bu texnologiyalar vasitəsilə məhsullar daha uzun ömürlü, qidalı və xüsusi dadlarla zənginləşdirilmiş şəkildə hazırlanır, həmçinin allergenlərin azaldılması və qida təhlükəsizliyinin artırılması mümkün olur. Genetik modifikasiya olunmuş bitki və heyvan mənşəli məhsullar sayəsində restoranlar müştərilərinə daha sağlam və fərqli təcrübələr təqdim edə bilir. Ekspertlər hesab edir ki, bu yeniliklər yaxın gələcəkdə qida sənayesinin əsasını dəyişdirərək, həm istehlakçıların sağlamlıq ehtiyaclarına cavab verəcək, həm də restoran biznesində innovasiya və rəqabət imkanlarını genişləndirəcək. Nəticədə, genetik mühəndislik texnologiyalarının tətbiqi restoran sektorunda yeni məhsul kateqoriyalarının yaranmasına və qlobal bazarlarda fərqlənməyə şərait yaradacaq.


Təsisçi və redaktor: Rüstəm Zülfüqarlı
Tel: +994 50 537 55 05
Ünvan: Bakı şəhəri, Yasamal rayonu, Mətbuat prospekti, 529-cu məhəllə, Azərbaycan Nəşriyyatı

“Sahibkartv.az” saytı Azərbaycan Respublikası Media Reyestrində rəsmi qeydiyyata alınmışdır.
(Qeydiyyat Şəhadətnaməsi № 3568E1527C938D).
VÖEN: 6100325452
© Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir.
Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.